Концерт до Дня рідної мови

6-го березня у Миколаївській ЗОШ №7 пройшов щорічний конкурс читців "Ми чуємо тебе, Тарасе, крізь століття". Ідея конкурсу полягає в тому, щоб вшанувати пам'ять великого українського поета Тараса Шевченка. Захід націлений на патріотичне виховання наших учнів, і, можливо, виявлення прихованих талантів наших дітей.

Конкус для учнів молодшої школи пройшов на п'ятому уроці, а для середньої та старшої - на сьомому. Наші учні представляли різноманітні твори Тараса Шевченка, а компетентне журі обирало переможця незалежно від віку, статі та навчальної успішності, враховуючи при цьому артистичність, знання тексту вірша, вміння триматися на сцені і навички доносити емоціями та словами суть твору до вух глядача.Переможницею конкурсу серед старших учнів стала учениця 9-А класу Момот Тетяна, представивши журі і глядачам уривок з поеми "Кавказ".

Одразу ж після конкурсу відбувся урочистий концерт до Дня рідної мови, учасниками якого стали учні середньої та старшої школи. Були представлені відомі інсценізації українських та зарубіжних авторів про мову, а також вірші та пісні.

Кiлькiсть переглядiв: 301